ACCEPTAREA CONDITIILOR

Serviciile IOLI SRL sunt oferite de catre compane doar persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse in acesta pagina. Folosirea site-ului www.wcecologic.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor. Inabilitatea acestora de a se conforma cu conditiile impuse, determina incetarea utilizarii site-ului.

DESCRIERE

Site-ul www.wcecologic.ro reprezinta un site de prezentare al companiei
IOLI SRL. In el puteti gasi oferta companiei pentru produsele si serviciile pe care le ofera, detalii despre companie si alte informatii legate de domeniul de activitatate al acesteia.

LIMITARI TEHNICE

IOLI SRL nu isi asuma nici o responsabilitate fata de furnizarea unor informatii incorecte pe site-urile sale sau fata de intarzierile care pot aparea. De asemenea, IOLI SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

COPYRIGHT

Informatiile publicate si pozele din site-ul www.wcecologic.ro apartin companiei IOLI SRL. Acestea nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al IOLI SRL. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.

REGULI DE UTILIZARE

IOLI SRL poate impune utilizatorilor sai in orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale.

INCHEIEREA ACORDULUI

IOLI SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, IOLI SRL isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.


Despre noi
| WC-uri ECOLOGICE | Alte servicii | Oferta | Noutati| Contact
© IOLI SRL 2011 Toate drepturile rezervate.

toaleta ecologica
toalete ecologice
wc ecologic
wc-uri ecologice

Termeni si conditii


www.wcecologic.ro
www.toaletaecologica.ro
www.toalete-ecologice.com
www.iolisrl.com
www.weco.ro